Asztalfoglalás
hu

BEATS by BRKLYN

BEATS by BRKLYN

A BRKLYN bemutatja: BEATS by BRKLYN, a város legújabb csütörtöki bulisorozata, amely a hiphop és rnb kedvelők kedvence lesz! Ha te sem bírsz várni a hétvégéig, akkor gyere a Kazinczy utcába “kispénteken”, ahol Sammie Beats és Soulja pörgeti a lemezeket egész éjjel! 

 

BEATS by BRKLYN

 

A BRKLYN újonnan indult csütörtöki rendezvénysorozata kizárólag a dallamokról szól. A Kazinczy utcai olvasztótégely, ahol a mottó „Hello Brklyn! Hello Friend” mindent megtesz annak érdekében, hogy a hamisítatlan rnb és hiphop számok szerelmesei ne maradjanak szárazon!

 

Azt már régóta tudjuk, hogy a csütörtök a város „kispéntek”-e, hiszen sosem bírjuk kivárni a hétvége tényleges érkezését és már péntek előtt bulizhatnékunk támad. Így aztán hogyan is létezhetne a budapesti „Brooklyn”, azaz kedvenc New York-i városrészünkről elnevezett helyünk a legnagyszerűbb fekete zenék nélkül!? A mai fiatal rapperek és rnb dívák mellett végre van egy hely, ahol felcsendülnek kedvenc ikonikus előadóink legjobb zenéi is. 

 

 

A legnagyobb rnb és hiphop dallamok a Kazinczy utcában

 

A BEATS by BRKLYN rezidens DJ-i, azaz Sammie Beats és Soulja nem szórakoznak, ha rnb és hiphop-ról van szó: jöhet egy kis Snoop Dogg, Dr Dre, Naughty by Nature, Pharrel, Jay-Z és Kanye? Az férfi előadók között természetesen az olyan rnb dívák sem maradhatnak ki, mint Beyoncé, Rihanna, Alica Keys vagy éppen Marie J. Blige. És ha már ilyen komolyan vesszük a zenét, akkor kedvenc koktéljainkkal, profi pultosainkkal és a legjobb közönséggel tesszük még ütősebbé a csütörtök estéteket!

 

A rezidens DJ-kkel való megőrülés előtt hetente más és más élő előadóval is készülünk a BRKLYN Live Act keretében, így, ha a tombolás előtt még egy kis nyugira vágytok, akkor autentikus és ínycsiklandóan finom ételekkel várunk benneteket a zenei aláfestésről pedig a város fiatal tehetséges zenészei gondoskodnak!

 

Egy szó, mint száz: gyertek és bulizzatok velünk kéthetente csütörtökön a BEATS by BRKLYN keretében, a hölgyeknek pedig ajánljuk: hozzatok váltócipőt, mert rendesen meg fogunk táncoltatni benneteket! Fiúk: a többi innentől pedig rajtatok múlik, de ne feledjétek: csak úriemberek módjára!

 

Hello BRKLYN! Hello Friend!