Asztalfoglalás
hu

BRKLYN Farsang a 2000-res évek jegyében

BRKLYN Farsang a 2000-res évek jegyében

Ilyesztő belegondolni, de már rég közelebb vagyunk ahhoz, hogy a 2000-es évek 20 éve kezdődtek, mint ahhoz, hogy 10! Ráeszmélésünk közepette is biztosak vagyunk abban, hogy mindenkinek fűződik kellemes emléke ehhez az évtizedhez, emellett pedig mindig is imádtuk ennek a korszaknak a zenéit, így jöhet egy belevaló BRKLYN Farsang a 2000-es évek nem mai hangulatában!

Mi tudjuk, hogy ha meghallasz egy slágert a 00’ korszakból, egyből táncra perdülsz és rádtörnek viccesebbnél viccesebb emlékeid a szettjeidről! Ugye így van? Ha igen, nálunk a helyed! Mi is imádunk nosztalgiázni, és egymáson mulatni, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy visszapörgetjük kicsit az időt Nektek – meg magunknak!

Keresd elő a padlásról valaha volt legmenőbb ruháidat, napszemüvegeidet és surranóidat! Jöhetnek a szegecses övek, a mindent elsöprő, lemezjátszós és egyéb fantáziadús övcsatok,  az elengedhtetlen felhajtott gallérok mindent felülmúló rózsaszínben, Ed Hardy hasonmások és a focista taréjok kristályfülbevalóval a fülekben, műanyag órák és a sosem feledhető kamionos baseball sapkák – hogy csak a gyorsan eszünkbe jutott trendeket említsük!

 

Vállaljuk be valaha volt önmagunkat és induljon az este február 25-én a BRKLYNban, ahol mindig barátokra találsz!

Éljük át újra a pillanatokat és ne felejtsük el, hogy az idő csak egy szám, de mi mindig ugyanazok az emberek leszünk (ha tetszik ha nem), mint akik 20 évvel ezelőtt voltunk! :)