Asztalfoglalás
hu

BRKLYN Food Club

BRKLYN Food Club

Áprilisban is megrendezésre kerül a BRKLYN Food Club, ahol Dános Tamás vendége ezúttal Lakatos Márk, a hazai divatvilág jól ismert szereplője lesz!

 

BRKLYN Food Club

Néhány héttel ezelőtt szabadjára engedtük a fantáziánkat és kitaláltuk, hogy szeretnénk egy folyton újabb és újabb finomságokra éhes, amolyan barátokból és evőcimborákból álló evőközösseget alapítani! Létrejött hát a BRKLYN Food Club. 

 

A BRKLYN Food Club vendégei

A BRKLYN Food Club első vendége Dános Tamás, a Tom’s Workshop alapítója volt. Tomival sokan találkozhattatok a Konyhafőnök című műsorban, több ízben szervezett már privát vacsorákat, legutóbb pedig a PaprikaTV-n futó saját főzőműsorában láthattátok! Az első főzőestünk nagyon sikeres volt, hiszen minden elfogyott és nagy örömünkre mindenki széles mosollyal távozott!

Második alkalommal a BRKLYN új étlapjával leptünk meg benneteket, melyet Gyökeres Gábor, a Prime Étterem egykori séfjének vezetésével raktunk össze! Az új étlap alapjaiban változtatta meg a BRKLYN gasztronómiai koncepcióját. Ennek köszönhetően legyen szó buli előtti csipegetésről vagy egy kitűnő hangulatú, többfogásos vacsoráról, hidd el nekünk, jó helyen jársz! A húsos és vegetáriánus válogatásaink mellett új levesekkel készültünk, a komolyabb fogások kedvelői pedig kedvükre válogathatnak különböző steak fogásaink közül! 

 

BRKLYN Food Club

 

Áprilisban jön a következő BRKLYN Food Club

Az április elérkeztével azonban újabb vendégszereplőt hívtunk a BRKLYN Food Club-ba! A kedvenc tavaszi hónapunk közepén Dános Tamás vendége ezúttal kedves barátunk, a hazai divatvilág közismert szereplője, Lakatos Márk lesz! Azt mindannyian tudjuk, hogy Márk a divat világában régóta otthonosan mozog, azt azonban, hogy a konyhában mennyire jártas annál kevesebben láttuk még! Gyertek és töltsetek el velünk egy fergeteges estét a BRKLYN-ban! A minden bizonnyal ígéretes menü mellett a show kedvéért kamerával és mikrofonnal szereljük fel a BRKLYN konyháját, így semmilyen konyhai praktika nem marad majd titokban!

 

A további részleteket keressétek a Facebook-on!