Asztalfoglalás
hu

BRKLYN live act - Chameleon Jazz Band

BRKLYN live act - Chameleon Jazz Band

Felejthetetlen zenei élményt nyújt a BRKLYN június 9-én, a dallamos jazz kedvelőinek! A Chameleon Jazz Band egy teljesen új formációval mutatkozik be!

A jazz már a 20. századtól meghatározó zenei stílus a világban, emellett jelentős hatással van jelenleg is több zenei irányzatra, folyamatosan fejlődik, újabb stílusokat jelentet meg. Története során rengeteg változáson ment keresztül. Napjainkban is nagy népszerűségnek örvend, a modern jazz alapjait ma már iskolákban tanítják.

 

A belváros szívében, a Kazinczy utcában a BRKLYN falai között június 9-én egy teljesen egyedülálló live act előadás debütál: a Chameleon Jazz Band egy teljesen új formációban kápráztatja el a vendégeket egy fantasztikus előadás keretin belül.

A budapesti Chameleon Jazz Band 2003-ban alakult. Az Artisjus-díjas Bálint Rezső harsonaművész által vezetett formáció az elmúlt években 7 európai ország közel 50 városban koncertezett. Az együttes telt házas estjein számos kiváló művész vendégeskedett már, többek között Charlie, Koltai Róbert, Kozma Orsi, Malek Andrea, Náray Erika és Szulák Andrea.

Egy jó bor, egy finom étel, 12 professzionális zenész. Ilyen egy tökéletes este a BRKLYN-ban, a Chameleon Jazz Band társaságában!