Asztalfoglalás
hu

BRKLYN Live Act

BRKLYN Live Act

Ha szeretitek az élő zenés vacsorák hangulatát, és hétközben is szeretnétek kimozdulni a négy fal közül, akkor a BRKLYN Live Act-eken a helyetek, ahol szerdától szombatig élvezhetitek a BRKLYN kitűnő rezidens zenészeinek műsorát egy kellemes vacsora mellett!

 

BRKLYN Live Act

Megérkezett a jó idő és már nem bírtok otthon maradni? Nem bírjátok megvárni a péntek esti bulit? Csak csavarognátok egy jót, de nem találtok egy laza programot hétköznap este!? Van egy jó hírünk! Itt van ez a csipetnyi Amerika a Kazinczy utcában! Egy különleges hely, egy páratlan épület, egy hely, ahol hétköznap is találsz kedvedre való programot!

Barbi & Jancsó Duo BRKLYN Live Act

Élő zenés estek a BRKLYN-ban

Szerdától szombatig ugyanis kora estétől a város legtehetségesebb fiatal zenészeivel várunk benneteket! Kedvenc szóló enékeseink mellett kiváló duók és triók lépnek fel a BRKLYN mini színpadán. Zenészeink a mai slágerek mellett saját dalokkal és kitűnő feldolgozásokkal készülnek! A mini koncertek színvonala garantált, ugyanis fellépőink igencsak sikeresen bontogatják szárnyaikat a hazai porondon: Több hazai fesztiválon és koncerten vannak túl, néhányuk pedig már a legnevesebb hazai  tehetségkutató műsorokban  is szerncsét próbált már. Amit pedig a legjobban szeretünk bennük: számunkra a zene jelenti a legtöbbet az életben, hihetetlen odaadással és alázattal lépnek fel és minden esetben Ti, azaz a közönség kedvéért játszanak. 

 

A BRKLYN Live Act zenészei

A BRKLYN zenei repertoárjáért felelős rezidens zenészei: Demes Tamás, NR Duo, Myra Monoka, Knoll Gabi, Barbi & Jancsó Duo, Kocsis Bence Trio. 
Gyertek hát és élvezzétek egy finom vacsora mellett a BRKLYN zenei programjait! Garantáltan nem fogtok csalódni, mi pedig csupán egyet kérünk: amilyen lelkesedéssel ők játszanak, olyan lelkesedéssel gratuláljatok nekik Ti is egy-egy szám végén!