Asztalfoglalás
hu

Roof is on fire - itt a BRKLYN Rooftop nyitó bulija!

Roof is on fire - itt a BRKLYN Rooftop nyitó bulija!

Végre itt az ideje, hogy megnyissuk a nyári party szezont! Ennek örömére újra megnyitottuk a tetőteraszunkat, ahol a tavalyihoz hasonlóan hatalmas bulikat tartunk! Tartsatok velünk május 27-én a szezonnyitó rooftop party-n! 

 

Hello BRKLYN! Hello Friend!

 

Emlékeztek hány estét töltöttünk tavaly nyáron a BRKLYN tetőteraszán borral és pezsgővel a kezünkben és közben élveztük, hogy 3 emelettel a a Kazinczy felett vagyunk és egy egészen új szemszögből látjuk a város szívét?

Van egy nagyon jó hírünk: május végére ismét kinyitjuk a tetőteraszt és „felmászunk” a BRKLYN tetejére! Most pénteken ugyanis a Rock The Friday keretein belül érkezik a Roof is on fire és a már megszokott kemény mag felavatja a nyári szezont egy rendhagyó rooftop partyval!

A hangulatfelelősök és egyben rezidenseink már alig várják a nyári menetelést! Ezúttal Sammie Beats, az rnb és hiphop igazi fenyegyereke, valamint mindenki Atkája, azaz DR BRS pörgeti a pénteki himnuszokat, legyen szó rnb-ről, hiphop-ról, house-ról vagy éppen rock-ról!

Mivel folyamatosan szeretnénk megújulni és kedveskedni nektek, így az idei rooftop-on már a borok és pezsgők mellett elérhetőek lesznek a kedvenc koktéljaitok is!

 

Gyertek, roofrop-ra fel!

 

További információkért kövessétek a Roof is on fire eseményt a Facebook-on IDE kattintva!

 

BRKLYN