Asztalfoglalás
hu

Robban a december! Hatalmas buli sorozat a Kazinczy utcában! Ez fájni fog!

Robban a december! Hatalmas buli sorozat a Kazinczy utcában! Ez fájni fog!

Decemberben sem marad szárazon az, aki megkörnyékezi Budapest egyik legfelkapottabb szórakozóhelyét, a mi kis Amerikánkat, BRKLYN-t! 

December 11, Péntek – Snapback: rnb/hiphop/trap 


December 11-én a város legdurvább rnb/hiphop/trap bulisorozata a BRKLYN-ban robbant egy utolsót idén. A kultikus Snapback-en együtt táncolhatjátok át az éjszakát a műfaj legnagyobbjaival. De hogy mi is az a Snapback? Egy buli, ahol Kanye és Jay-Z együtt döntik le a legjobb italokat a pultnál, miközben Rihannával és Beyoncéval flörtölnek. Az a buli, ahol zárás után, hajnalban is rázhatod a feneked a legjobb fekete zenékre, amiket annyira imádsz! A Snapback New York legdurvább bulinegyedébe, BRKLYN-ba költözött! 

 

Íme a line-up:


Sammie Beats a BRKLYN közönsége előtt debütált év elején, és úgy döntöttünk, erre a bulira is muszáj meghívnunk!
DJ O'Neal-től a tőle megszokott módon számíthatunk régi klasszikusokra, és a legújabb seggrázós csajos ritmusokra is! 
Végül, de nem utolsó sorban DJ N1CE pedig a SB keresztapjaként reggelig tartó trap-es veretéssel zárja a nagy visszatérő bulit!

 

Belépő:
Fiúknak: 1500.- HUF
Lányoknak: 1000.- HUF

 

Ne maradjatok le a további részletekről: kövessétek az esemény Facebook oldalát!

 

 

 

December 18, péntek – Rock The Friday


December 18-án pénteken ismét összeáll a legjobb csapat, hogy a legjobbat hozzák ki a budapesti éjszakából! A BRKLYN és DR. BRS. legújabb dobása, a Rock The Friday most debütál, de hosszú távra szól: minden pénteken várunk Téged a legjobb italokkal, a legnagyobb partihimnuszokkal, amikre hajnalig tombolhatsz! A zenei stílusok fellegvárában mindenbe belekóstolunk egy kicsit, gyere és hallgasd végig a menüt! 


Ha szeretnétek a haverokkal néha kifújni magatokat, javasoljuk, hogy foglaljatok asztalt, így egész este garantáltan lesz hol koccintanotok egyet!


További információkért kövessetek bennünket a Facebookon is!

 

 

 

December 19, szombat – BRKLYN Bounce


December 19-én a karácsony előtti utolsó BRKLYN Bounce party vár Rád a Kazinczy utcában! Ahogy azt megszokhattuk, a hangulat ezúttal is fergeteges lesz! A hajnalig tartó bulin az ezredforduló legnagyobb himnuszait Lotfi Begi pörgeti, de ezúttal egy kis meglepetéssel is készültünk, hogy igazán különlegessé tegyük az estét! Az est sztárvendége nem más, mint a Muzzaik, hazánk egyik legsikeresebb DJ párosa! Így már nem kell aggódnod a karácsonyi menü miatt, hisz már jó előre letáncolhatod, és még a fa alatt ücsörögve is ezt az éjszakát fogod emlegetni! 


Mivel a BRKLYN Bounce csapat egyre népesebb, ajánlott az asztalfoglalás! 


Kövessétek az esemény Facebook oldalát a további információkért!

 

 
December 25, péntek – Passport


December 25-én ismét elhozzuk a Kazinczy utcába a város egyik legnagyobb nemzetközi rendezvénysorozatának legújabb partiját! Ha már meguntad a legózást, vagy szeretnéd megmutatni a nagyközönségnek legújabb karácsonyi ajándékod, akkor a BRKLYN-ban a helyed! Gyere el és jelezzük együtt egy felejthetetlen Passporttal a Jézuskának, hogy milyen király volt a karácsony! 


Nincs is jobb az egész éjszakán át tartó táncnál, de néha nem árt lepihenni, legalábbis 1-2 ital erejéig! Ha asztalt foglaltok, ezt bármikor megtehetitek az est folyamán! 

 

 

 

December 26, szombat – BRKLYN Bounce Christmas edition

 

December 26-án sem állunk le! Ünnepelj együtt a BRKLYN Bounce családdal! A havi két BRKLYN Bounce mellett most egy Christmas edition is vár a deep és deep house szerelmeseire! Gyere el egy after koccintásra, és táncold le a karácsonyi sütiket!


Ha az év utolsó BRKLYN Bounce partiján is zavartalan kényelemre vágysz, javasoljuk, hogy foglalj asztalt!