Asztalfoglalás
hu

Rock The Friday, a BRKLYN pénteki bulisorozata

Rock The Friday, a BRKLYN pénteki bulisorozata

A BRKLYN péntekenként visszatérő partisorozata igazi házibuli hangulatot varázsol a Kazinczy utcai Kis Amerikában! A házigazda a Rock The Friday tagja, DR BRS, aki nem csak a DJ pultban áll, hanem a közönséggel együtt bulizik, mikrofonnal a kezében!

 

Every Friday – Rock The Friday

 

Az újév érkeztével a Rock The City csapatával azon tanakodtunk, hogy merre tovább. A szilveszter és az azt követő after-sorozatnak köszönhetően ugyan boldogan, de egy kicsit fáradtan ültünk asztalhoz. Olyan sikeres őszi és kora téli szezont zártunk – nektek köszönhetően - a BRKLYN-ban, hogy pontosan tudtuk: elő kell állnunk valami újjal.

 

 

A BRKLYN mögött álló csapat és a Rock The City múltja régre nyúlik vissza. Számtalan őrült bulink volt együtt, sok mindent láttunk és tapasztaltunk a budapesti éjszakai élet sokszínű berkein belül. A mára már szinte szálló igévé vált „Háborúban nincs vasárnap” felkiáltásnak köszönhetően pedig megszámlálhatatlanszor szórakoztunk végig heti 2-3, de olykor 4 napot. Éppen ezért szervezőként semmi sem tesz minket boldogabbá annál, mint amikor velünk vagytok és hajnalig bulizunk. Jó látni, hogy mennyi embert tudunk összehozni. Olyan embereket akik kijönnek egymással, jól érzik magukat és jó élményeket szereznek együtt, egymásnak.

 

Az utóbbi időben, azonban egyre több barátunk, ismerősünk, cimboránk mesélte, hogy nem találnak már „tisztességes” pénteki bulit a városban. A megszokott helyeket egy másik közönség foglalta el, a nagy baráti társaságok pedig úgy mond „gyűjtőhely” híján szétszéledtek. Amikor már Béres Attila, azaz DR BRS barátunk is csak helyeselni tudott, egyből egymásra néztünk az asztalnál: Mi lenne, ha a BRKLYN és a Rock The City összeállna és megidézné az elmúlt években elfeledett, leginkább a házibulikra hajazó, hajnalig tartó meneteket? A már számtalanszor felelevenített sztorikból és emlékekből végül megszületett a Rock The Friday, a két csapat közös eseménye.

 

 

A minden pénteken visszatérő bulisorozatunk a hétvége első napján bulizni vágyók mellett az igazi keménymagnak szól! A hangulatfelelős a Rock The Friday oszlopos tagja, DR BRS, akit vagy a DJ pult mögött láttok vagy veletek bulizik lent a tömegben egy mikrofonnal a kezében! És ha már hazibuli... akkor a zene is csak rólatok szól! A legnagyobb klasszikusok mellett felcsendülnek a mai slágerek. Azok a számok melyeket a legboldogabb pillanatainkhoz kötünk vagy éppen azok, amelyek sok nehézségen átkísértek bennünket! A páratlan hangulat, a jó társaság és a finom italok mellett havi rendszerességgel különleges vendégekkel is készülünk! Legutóbb például Király Viktor tartott velünk és bulizott egy tisztességeset a BRKLYN-ban még mielőtt visszarepült volna New York-ba. A Rock The Friday tehát sokszínű, de ugyanakkor igényes pénteki bulizásról szól, ennek az egésznek pedig egy különlegesen egyedi hely ad otthont:

 

BRKLYN - ahol barátokra találsz!

 

Brooklyn a Kazinczy utcába költözött. Az a Brooklyn, ami Amerika olvasztótégelyeként mindenkit befogad és elfogad. Brooklyn, New York nyüzsgő városnegyede, tele élettel és értékekkel. Értékekkel, mint a sokszínűség, a nyitottság, a kreativitás, az inspiráció, a pezsgő élet vagy a streetfood. Egy városrész, mely gyárnegyedekből lett szórakozóhelyekkel van tele. Az a városrész, amelynek lakossága olyan színes és változatos, mint talán semmilyen más városé a világon. Brooklyn itt van. BRKLYN a Kazinczyban. Egy csepp Amerika, egy csipetnyi színesség, de mindenekelőtt egy hely, ahol barátok közt vagy. A BRKLYN, hasonlóan a Brooklyn számtalan helye a kerület ipari épületéből, trafóházából vált színvonalas bárrá. A BRKLYN Budapest olvasztótégelye, ahol barátok azok is, akik az életben nagyon különböző utakon járnak.

 

Ezek után őszintén reméljük, hogy nem kérdés hova mész bulizni pénteken!

 

BRKLYN