Asztalfoglalás
hu

Fine dining helyett ÍNYCSIKLANDÓ FOGÁSOK - THE MARKET, mi így szeretünk!

Fine dining helyett ÍNYCSIKLANDÓ FOGÁSOK - THE MARKET, mi így szeretünk!

A nyáron tettünk-vettünk, terveztünk és építkeztünk, és utólag megvallva egy kicsit talán titkolóztunk is. Meg volt rá minden okunk! Azt szerettük volna, hogy igazi meglepetés érjen Titeket, amikor augusztus végén bejelentjük: a BRKLYN falai között megnyitjuk a város legújabb ízközpontját, a The Market éttermet!

Szeptember első hétvégéjén pedig nemcsak a meglepetés nem maradt el, de részetekről a kiváncsi fogadtatás sem: a nyitó partyt követő hétvégén érezhetően szinte mindenkit érdekelt a hely, amit – ahogy a We Love Budapest újságírója fogalmazott - az étlapot böngészve valójában mi magunk sem csodálunk! Ennek megálmodója a BRKLYN ügyvezetője, Mancza Norbert és a Salon Étterem és a New York Café séfje, Wolf András volt, aki kiélve ezzel egy másik, a fine diningtól messze eltérő ambícióját, fogásról-fogásra alkotta meg a The Market ellenálhatatlan menüsorát. Az ízekkel kapcsolatban pedig mindössze két jól átgondolt tényezőre alapozott: a piacra – a maga frissességével, sokszínűségével, közösségi élményével –, és a barbecue-ra.

Kell ennél több?

Nem nem kell. Hiszen gondoljunk csak bele, van a piacnál sokszínűbb hely, ha gasztronmóiáról van szó? Van jobb érzés annál, mint amikor tudod, hogy kiváló, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek az ételek? A The Market és vele együtt mi, a csapat is épp ezekkel a hívószavakkal és megjelenéssel mutatkoztunk be alig egy héttel ezelőtt, és nem kevesebbet ígértünk Budapestnek, mint egy olyan helyet a belváros szívében, ahol amellett, hogy jót eszünk, jól is leszünk, együtt!

A The Market étteremben minden az ételek ízéről szól. Na meg arról, hogy együnk jót, együtt.

Asztalfoglalás: www.themarket.hu