Asztalfoglalás
hu

Füzy Gábor Piano Night - vasárnap a The Market étteremben

Füzy Gábor Piano Night - vasárnap a The Market étteremben

Füzy Gábor – ahogy magáról mondja – manapság a bárzene utolsó mohikánja. A mára ikonikus bárzongorista vasárnap este a The Market étterem vendége lesz, így biztosan állíthatjuk, hogy annak, aki aznap velünk vacsorázik, szívmelengető élményben és felemelő hangulatban lesz része!

A mai rohanó világ számára talán már rejtély, hogy milyen is egy valaha volt pianobár hangulata. Meglehet, hogy sokan már azt sem tudják manapság, hogy milyen a bárzongora minden betöltő, időt megállító, szívet-lelket behálózó, valódi hangja. Mert szívet és lelket behálózó, az egyszer biztos. Főleg, ha szakavatott kezek játszanak rajta. Füzy Gábor – vagy ahogy sokan nevezik, Füzy Gábor bácsi – pedig kétségtelenül Budapest legnépszerűbb és legkedveltebb bárzongoristája, nem mellesleg a mi kedvencünk is!

Javasoljuk, hogy mielőbb foglaljatok asztal aznapra, hogy velünk együtt vehessetek részt az andalító időutazáson Budapest egykori lokálvilágába, a painobárok megismételhetetlen hangulatába, miközben mi a The Market étteremben a túlünk megszokott minőségi alapanyagokból összeállított, jóleső adagokat és ínycsiklandó ízeket szolgálunk fel nektek!

 

A The Market étteremben minden az ételek ízéről szól.

Na meg arról, hogy együnk jót, együtt.

Asztalfoglalás: www.themarket.hu