Asztalfoglalás
hu

Három napos buli őrület a hosszú hétvégén!

Három napos buli őrület a hosszú hétvégén!

Ne feledd, a péntek munkaszüneti nap! Van már terved a hosszú hétvégére? Lazulnál is, buliznál is, és szeretnél közben jókat enni, inni? Akkor ehhez már csak egy tökéletes helyszín hiányzik, ahol mindezeket megtalálod egy helyen!

A Kazinczy utcában a BRKLYN kapui mögött folyamatos lesz a tombolás csütörtöktől vasárnap hajnalig!

 

A hosszú hétvégén egy különleges buli sorozattal várunk! 6 Dj pörgeti majd a lemezeket a 3 nap leforgása alatt. A hangulat a tetőfogára hág, s a tematikus napoknak köszönhetően mindenki megtalálja a hozzá leginkább közel álló stílust a zene fellegvárában, a BRKLYN-ban!

Csütörtökön

 

a Deep House szerelmeseinek kedvezünk, s ütős bulival nyitjuk meg a hosszú hétvégét. Az Easy partyn Rony Breaker & Pure Mr. G. pörgeti majd a lemezeket, s nem lesz kérdés, hogy bírod e a feelinget hajnalig! Foglalj asztalt! 

 

Pénteken

 

a fekete zenéé a főszerep, ahogyan azt már megszokhattátok a korábbi alkalmakkor is. Dübörög majd a Hip-Hop és az R’n b, s lazulhatsz a funky dallamaira is. A Lookin' Friday estén ezúttal Slanki & Sammie Beats állnak majd a lemezjátszók mögött. Dobd be magad, szürcsölj el pár koktélt, és kezdj el mozogni a legjobb dallamokra! Foglalj asztalt!

 

Szombaton

 

Hello Friend! bulival várunk a BRKLYN-ban, hiszen köztudott, hogy nálunk minden alkalommal barátokra lelsz! Most sem lesz ez másképp. Ezen az estén összehozzuk a House, Deep-house, és a Mainstream dallamok szerelmeseit, hogy közösen tombolják ki az őszi átállás fáradalmait. Jöhetnek a hűvös esték, mert a Kazinczy utcában garantáltan forró lesz a hangulat! Foglalj asztalt!

Nincs megállás! Ha hosszú hétvége, akkor BRKLYN, és buli, csütörtöktől vasárnapig!

 

Ugye, hogy már tudod, hol leszel a hosszú hétvégén? ;) Csatlakozz az eseménysorozathoz Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről: