Asztalfoglalás
hu

Keep It Real – The Game Starts

Keep It Real – The Game Starts

Elképesztő 9 hónap áll mögöttünk, a felejthetetlen bulikért pedig hálásak vagyunk nektek! Éppen ezért készülünk egy kis meglepetéssel számotokra, hogy az elkövetkezendő party-k még jobbak lehessenek…!

 

Keep It Real – The Game Starts

 

Kedves BRKLYN-iak!


A Kazinczy utcai csipetnyi Amerika ismét nagy dobásra készül! Az augusztusi nyitás óta immáron eltelt 9 hónap és ennek örömére ismét újjászületünk! Egy teljesen új BRKLYN-nal várunk titeket a belváros kellős közepén! Hálásak vagyunk nektek a megannyi hatalmas buliért és felejthetetlen estéért, a közös élményekért!


Ennek örömére május 7-ére átalakítjuk, felújítjuk, megszépítjük a pályát, úgyhogy reméljük, készen álltok: ugyanis most kezdődik igazán a játék! A csapattal alapjaiban változtatjuk meg a teljes kinti táncteret és teraszt ezzel is elősegítve azt, hogy még nagyobb esti meneteléseket tudjunk véghezvinni, méghozzá Veletek!

 

Bulizzatok a megújult BRKLYN-ban!

Gyertek és avassátok fel velünk május 7-én az új otthonunkat! A program sem lesz akármilyen! A BRKLYN DJ pultjában most először: DJ WhiteBoy és Pure MR G! Jönnek a dallamos feldolgozások, a kedvenc slágereink és a BRKLYN himnuszok! Reméljük nektek is legalább annyira fog tetszeni, mint nekünk! Készüljetek és csapjunk oda a szombat estének!


BRKLYN