Asztalfoglalás
hu

Legénybúcsú és lánybúcsú a BRKLYN-ban

 

BRKLYN a tökéletes és lánybúcsú helyszín

 

Mindenki életében az egyik legnagyszerűbb dolog amikor megtalálja élete párját és eldöntik: házastársként folytatják és építik tovább közös jövőjüket. Azonban a boldogító igen előtt a hagyományok szerint a pár mindkét tagja méltóképpen elköszön a házasság előtti „életétől” legjobb barátaival, barátnőivel karöltve egy felejthetetlen legénybúcsúval vagy lánybúcsúval. Mondanunk sem kell, ezekből szoktak a leghatalmasabb bulik kerekedni: azok a bulik, ahol a résztvevők általában hazateleportálnak, ahol az is táncraperdül, aki váltig állította, hogy nem iszik és az is érzi a másnapot, aki tényleg nem tudott eljönni. Azonban ha egy ilyen bulihoz nem akartok feltétlenül Las Vegas-ig repülni, akkor van egy jó hírünk:

Van egy csipetnyi Amerika a belváros szívében, egészen pontosan a Kazinczy utcában, ez pedig nem más, mint a BRKLYN. Egyedülálló épület, barátságos személyzet és az igényeiteket kielégíteni vágyó vezetőség. A BRKLYN különleges helyszín, ugyanis kialakításának köszönhetően pár fős legénybúcsúktól és leánybúcsúktól a 100 fős privát rendezvényig mindent meg tudunk oldani! A BRKLYN, a város legfinomabb italai mellett pedig igény szerint arról is gondoskodunk, hogy ne maradjatok éhesek, ugyanis a kedvenc New York-i városrészünkre jellemző sokszínű és változatos konyhánk teljeskörű catering szolgáltatást is vállal!

 

Legénybúcsú a BRKLYN-ban

 

A legénybúcsú emlékeit valahogy mindig nehezebb felidézni, pedig általában felejthetetlen bulit csapsz a haverokkal. A BRKLYN-ban nem számít, hogy te épp a jó, vagy rosszfiú szerepét töltöd be, mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a legénybúcsúd minden eddigi bulit felülmúljon, de természetesen arra is figyelni fogunk, hogy az esküvőre időben odaérj! Az ital- és ételfogyasztáson minden különleges kérésnek legjob tudásunk szerint eleget fogunk tenni és ne feledd: Ami BRKLYN-ban történt, az BRKLYN-ban is marad, a kérdés csupán: mennyire vagy bevállalós!? ;)

 

Leánybúcsú

A leánybúcsúk alkalmával ugye ti sem egyszer hallottátok már, hogy a fiúk mennyivel keményebben tudnak bulizni, mint a lányok…? Végre itt lenne az ideje rácáfolni erre a hiedelemre és megmutatni, hogy milyen fából faragtak benneteket! A BRKLYN megszervezi az ara utolsó, de leghatalmasabb, független nőként végigtáncolt éjszakáját! Táncosfiúk és egyéb finomságok a desszert után!? Ha leánybúcsúról van szó, akkor nem ismerünk határokat és ne feledjétek, nem a következő mondat nem csak a fiúkra vonatkozik: Ami BRKLYN-ban történik, az ott is marad!

Amennyiben pedig a közös mulatozás után egy kicsit nagyobb tömegre vágytok, akkor jobb ha felkészültök, mert csütörtöktől szombatig a város legjobb hangulatú bulijaival készülünk! Tegyétek felejthetetlenné életetek utolsó független buliját és vágjatok bele egy új szakaszba a legszebb emlékekkel!

Ajánlatkéréssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal a rendezvényhelyszínnél feltüntetett elérhetőségen.