Asztalfoglalás
hu

BRKLYN × LOYALTY IS ROYALTY

BRKLYN × LOYALTY IS ROYALTY

A Dorko által indított Loyalty is Royalty nevű program vakvezető kutyák kiképzését támogatja. A programhoz a BRKLYN is hozzájárult, mégpedig vásárlási utalványok vásárlásával. 

 

DORKO - LOYALTY IS ROYALTY 


Hazánkban az 1970-es években kezdődött el a vakvezető kutyák kiképzése, azonban még a 2008-as év adatai is elkeserítőek: 20 ezer látássérült emberre mindössze 120 kiképzett négylábú jutott. Magyarországon összesen 25-30 kutyát képeznek ki, így a várakozási idő nagyon hosszú. Ez azt jelenti, hogy évekbe is bele telhet, mire egy gyengénlátó ember megkapja a hétköznapi élethez szükséges segítséget. Ennek az az oka, hogy az egész életen át tartó szolgálatra kiképzett kutyák tanítása rendkívül hosszú és drága folyamat. 

 

A Dorko márka ezért egy olyan programot indított el, melynek célja az, hogy minden látássérült ember mellé profin kiképzett vakvezető kutya kerülhessen. A Dorko által elindított Loyalty is Royalty nevű program támogatja egy vakvezető kiskutya kiképzését és a márka életét teljes egészében végigkíséri. A "LOYALTY" és a "LOYALTY IS ROYALTY" feliratú ruhadarabok eladásából származó nyereség 100%-a a Magyar Vakok és Gyengénlátók Egyesületéhez kerül. Lehetőség van ezen kívül Dorko Loyalty utalvány megvásárlására is, az ebből származó bevétel 50%-át pedig az alapítvány kapja meg. 

 

 

 


BRKLYN × LOYALTY IS ROYALTY

 

Egy ilyen fantasztikus kezdeményezéshez természetesen mi is hozzájárultunk, mégpedig azzal, hogy 250.000 Ft értékben vásároltunk Dorko Loyalty vásárlási utalványokat. Ennek az összegnek az 50%-át a Dorko a Magyar Vakok és Gyengénlátók Egyesületének utalta el támogatásként. 

 

Segíts Te is és járulj hozzá ahhoz, hogy minél több gyengénlátóhoz jusson egy kiképzett segítő társ! Vásárolj Loyalty is Royalty feliratú pólót vagy sapkát a DRK üzleteiben, és változtassuk meg együtt egy ember életét! Ne feledd, a jelszó: Loyalty is Royalty. 

 

A Dorko a segítő négylábú kiképzését kiskorától kezdve az új gazdihoz kerülésig nyomonköveti, melyről folyamatosan hírt is ad majd!