Asztalfoglalás
hu

El tudod képzelni mi vár ránk csütörtöktől szombatig a Kazinczy utcában?! Mesélünk róla...

Csütörtöktől szombatig minden este bulizhattok a zenei stílusok fellegvárában ezen a hétvégén is! Igényes zene, minőségi italok, street food különlegességek, fantasztikus társaság, hamisítatlan BRKLYN hangulat, és Ti! Semmi más nem hiányzik egy tökéletes éjszakához!

El tudod képzelni mi vár ránk csütörtöktől szombatig a Kazinczy utcában?! Mesélünk róla...

November 19-én csütörtökön egy fergeteges student party-n vehettek részt

Ugyanis az International Business School diákjai buliznak a BRKLYN-ban! Természetesen mindenki mást is szeretettel várunk, aki a hamisítatlan BRKLYN hangulatra, és a legjobb hip-hop és r’n’b zenékre vágyik csütörtök este! A belépő az IBS hallgatóinak 1500 Ft, a bejáratnál pedig mindenkit welcome Jägermeister fogad!

Ha a folytonos táncban elfáradnátok, menjetek biztosra! 

Az esemény további részleteit megtaláljátok a Facebook-on is, ahol jelezhetitek részvételeteket. 

A zavartalan kényelemért foglaljatok asztalt. :)

 

 

November 20-án, pénteken is folytatjuk a fergeteges hangulatot, mégpedig a fantasztikus Passport rendezvénysorozat következő bulijával!

 A Passport a város legnagyobb nemzetközi diákokat megmozgató bulisorozata, amelynek november 20-án, már második alkalommal ismét a BRKLYN biztosítja a helyet. Köztudott, hogy ezek a bulik mindig elképesztő hangulatúak, a közönség a legutóbbi alkalommal is hajnali 6-ig táncolt a hip-hop, r’n’b, rock és dance slágerekre! Az igényes zenét ez alkalommal is Sammie Beats, Dr. BRS és Senior Grande biztosítják, így a felejthetetlen szórakozás most is garantált!

A Passport óriási sikerére való tekintettel biztos, hogy most is nagyon sokan bulizhatunk együtt hajnalig, ezért ajánljuk, hogy foglaljatok asztalt! ;)

A Facebbook eseményért kattintsatok IDE, hogy ne maradjatok le az újdonságokról sem!

 

 

Ha szombat, akkor pedig BRKLYN Bounce!

 

November 21-én is várunk Téged az ezredforduló legnagyobb slágereivel és himnuszaival! Ha szeretnétek újra átélni a régi bulik hangulatát, vagy ha kipróbálnátok, milyen is egy igazi BRKLYN Bounce party, gyertek el a Kazinczy utca legújabb szórakozóhelyére, és adjátok át magatokat a legjobb deep house zenéknek, amikre hajnalig táncolhattok! A lemezeket ezúttal Candyman és Rony Breaker pörgetik szombat este, így garantáltan forró lesz a hangulat!

Áttáncolni az egész éjszakát fantasztikus érzés, de mindenkinek jól esik néha egy kis pihenő! Ajánljuk az asztalfoglalást, különösen akkor, ha megkóstolnátok isteni street food különlegességeinket is! 

A BRKLYN Bounce esemény Facebook oldalán visszaigazolhatjátok a részvételt!

 

 

Kosárlabdázók Éjszakája – hivatalos All Star After Party!

A november 28-i budapesti All Star Kosárlabda Gála után gyertek át a BRKLYN-ba, és bulizzatok egy nagyot a kosarasokkal együtt az All Star Gála hivatalos after party-ján! Titeket is vár a Kosárlabdázók Éjszakája, amely idén első alkalommal kerül megrendezésre! Kihagyhatatlan after party a város szívében, ahol a legjobb zenéről Dr. BRS + Senior Grande, valamint Soulja gondoskodik egész éjszaka!

Gyertek minél többen, és bulizzatok együtt a kosarasokkal! Ajánljuk, hogy foglaljatok asztalt itt, így az est folyamán bármikor leülhettek, hogy koccintsatok egyet a győztes csapatra!

Az eseményt a Facebookon is megtalálhatjátok IDE kattintva!

 

 

Szerdától szombatig minden este BRKLYN Live Act mini koncerteken hallgathatjátok meg a város legtehetségesebb fiatal zenészeit! Ha Ti is imádjátok az élő zenét, akkor hétköznap esténként a Kazinczy utca 48-ban a helyetek!

 

A BRKLYN-ban nincs megállás, hisz ez az a hely, ahol minden este barátokra lelsz!

 

Ugye már számotokra sem kérdés, hogy hol buliztok ezen a hétvégén? ;)