Asztalfoglalás
hu

El tudod képzelni mi vár ránk csütörtöktől szombatig a Kazinczy utcában?! Mesélünk róla...

El tudod képzelni mi vár ránk csütörtöktől szombatig a Kazinczy utcában?! Mesélünk róla...

Csütörtöktől szombatig minden este bulizhattok a zenei stílusok fellegvárában ezen a hétvégén is! Igényes zene, minőségi italok, street food különlegességek, fantasztikus társaság, hamisítatlan BRKLYN hangulat, és Ti! Semmi más nem hiányzik egy tökéletes éjszakához!

November 19-én csütörtökön egy fergeteges student party-n vehettek részt

Ugyanis az International Business School diákjai buliznak a BRKLYN-ban! Természetesen mindenki mást is szeretettel várunk, aki a hamisítatlan BRKLYN hangulatra, és a legjobb hip-hop és r’n’b zenékre vágyik csütörtök este! A belépő az IBS hallgatóinak 1500 Ft, a bejáratnál pedig mindenkit welcome Jägermeister fogad!

Ha a folytonos táncban elfáradnátok, menjetek biztosra! 

Az esemény további részleteit megtaláljátok a Facebook-on is, ahol jelezhetitek részvételeteket. 

A zavartalan kényelemért foglaljatok asztalt. :)

 

 

November 20-án, pénteken is folytatjuk a fergeteges hangulatot, mégpedig a fantasztikus Passport rendezvénysorozat következő bulijával!

 A Passport a város legnagyobb nemzetközi diákokat megmozgató bulisorozata, amelynek november 20-án, már második alkalommal ismét a BRKLYN biztosítja a helyet. Köztudott, hogy ezek a bulik mindig elképesztő hangulatúak, a közönség a legutóbbi alkalommal is hajnali 6-ig táncolt a hip-hop, r’n’b, rock és dance slágerekre! Az igényes zenét ez alkalommal is Sammie Beats, Dr. BRS és Senior Grande biztosítják, így a felejthetetlen szórakozás most is garantált!

A Passport óriási sikerére való tekintettel biztos, hogy most is nagyon sokan bulizhatunk együtt hajnalig, ezért ajánljuk, hogy foglaljatok asztalt! ;)

A Facebbook eseményért kattintsatok IDE, hogy ne maradjatok le az újdonságokról sem!

 

 

Ha szombat, akkor pedig BRKLYN Bounce!

 

November 21-én is várunk Téged az ezredforduló legnagyobb slágereivel és himnuszaival! Ha szeretnétek újra átélni a régi bulik hangulatát, vagy ha kipróbálnátok, milyen is egy igazi BRKLYN Bounce party, gyertek el a Kazinczy utca legújabb szórakozóhelyére, és adjátok át magatokat a legjobb deep house zenéknek, amikre hajnalig táncolhattok! A lemezeket ezúttal Candyman és Rony Breaker pörgetik szombat este, így garantáltan forró lesz a hangulat!

Áttáncolni az egész éjszakát fantasztikus érzés, de mindenkinek jól esik néha egy kis pihenő! Ajánljuk az asztalfoglalást, különösen akkor, ha megkóstolnátok isteni street food különlegességeinket is! 

A BRKLYN Bounce esemény Facebook oldalán visszaigazolhatjátok a részvételt!

 

 

Kosárlabdázók Éjszakája – hivatalos All Star After Party!

A november 28-i budapesti All Star Kosárlabda Gála után gyertek át a BRKLYN-ba, és bulizzatok egy nagyot a kosarasokkal együtt az All Star Gála hivatalos after party-ján! Titeket is vár a Kosárlabdázók Éjszakája, amely idén első alkalommal kerül megrendezésre! Kihagyhatatlan after party a város szívében, ahol a legjobb zenéről Dr. BRS + Senior Grande, valamint Soulja gondoskodik egész éjszaka!

Gyertek minél többen, és bulizzatok együtt a kosarasokkal! Ajánljuk, hogy foglaljatok asztalt itt, így az est folyamán bármikor leülhettek, hogy koccintsatok egyet a győztes csapatra!

Az eseményt a Facebookon is megtalálhatjátok IDE kattintva!

 

 

Szerdától szombatig minden este BRKLYN Live Act mini koncerteken hallgathatjátok meg a város legtehetségesebb fiatal zenészeit! Ha Ti is imádjátok az élő zenét, akkor hétköznap esténként a Kazinczy utca 48-ban a helyetek!

 

A BRKLYN-ban nincs megállás, hisz ez az a hely, ahol minden este barátokra lelsz!

 

Ugye már számotokra sem kérdés, hogy hol buliztok ezen a hétvégén? ;)