Asztalfoglalás
hu

Rendezvényhelyszín Budapest – BRKLYN

 

A BRKLYN három emeletes, különleges elosztású épülete rendkívül sokoldalú rendezvényhelyszínné teszi a szórakozóhelyet. Legyen az születésnapi buli, diplomaosztó, leánybúcsú, vagy egyéb privát rendezvény. Természetesen a helyszín alkalmas különféle üzleti rendezvények lebonyolítására is, legyen szó konferenciáról, céges vacsoráról, sajtótájékoztatóról vagy egyéb vállalati rendezvényről. 

A rendezvények során a BRKLYN igény szerint egyedi mapping show-t készít az ügyfél számára, mely aznap este vetítésre kerül a BRKLYN utca felöli falain, ezzel is egyedivé varázsolva rendezvényét!

1. emeleti rendezvényterem 


Egy különleges hangulatú, teljesen elszeparálható, különálló rendezvényterem, amely tökéletes helyszínéül szolgál például nagyobb születésnapok, vacsorák számára. Méretéből adódóan azonban vállalati rendezvények – céges vacsorák, sajtótájékoztatók, konferenciák - kifogástalan helyszíne is. A terem saját bárpulttal és külön mosdóval rendelkezik!

Ültetett fogadás: 40 fő
Állófogadás: 70 fő
Széksoros ültetés: 60 fő
Alapterület: 80 nm

Félemeleti rendezvényhelyszín 

Stílusos bárpult és egyedi elhelyezkedés jellemzi a félemeleti helyszínünket. Elsősorban születésnapok, céges rendezvények helyszínéül ajánljuk. A földszinti résztől teljesen elkülöníthető helyiségről beszélünk, ahol nem mellesleg a DJ pult is megtalálható.


Ültetett fogadás: 20 fő
Állófogadás: 40 fő
Alapterület: 40 nm

Elkülíntett félemeleti helyszín


Egy kisebb eltolt szinten elhelyezkedő részleg, ahol közvetlen rálátás tárul a DJ pultra. Ajánljuk kisebb születésnapok, összejövetelek helyszínéül. 


Ülőhely: 15 fő

Földszint 

A BRKLYN étterem tágas és magas belmagasságú, egybefüggő terével tökéletes helyszíne lehet vacsorával egybekötött rendezvényeknek, bemutatóknak vagy fogadásoknak. Szeparálható vagy a félemelettel egybenyitható helyiség. Kiváló konyhája egyedi menük elkészítésében is partner.


Ültetett fogadás: 90 fő
Állófogadás: 170 Fő
Széksoros: 130 fő
Alapterület: 108 nm

Mapping show:


A fent említett egyedi visual mapping show az alábbi módon néz ki (a fehér mozikeretbe igény szerint kiírjuk a kívánt szöveget is):