Asztalfoglalás
hu
Vacsora, Bár,
Buli egy helyen!
A belvárosi
rendezvényhelyszín!

Rendezvényhelyszín Budapest – BRKLYN

A BRKLYN három emeletes, különleges elosztású épülete rendkívül sokoldalú rendezvényhelyszínné teszi a szórakozóhelyet. Legyen az születésnapi buli, diplomaosztó, leánybúcsú, legénybúcsú vagy egyéb privát rendezvény. Természetesen a helyszín alkalmas különféle üzleti rendezvények lebonyolítására is, legyen szó konferenciáról, céges vacsoráról, sajtótájékoztatóról vagy egyéb vállalati rendezvényről. 

A rendezvények során a BRKLYN igény szerint egyedi mapping show-t készít az ügyfél számára, mely aznap este vetítésre kerül a BRKLYN utca felöli falain, ezzel is egyedivé varázsolva rendezvényét!

Földszint
A BRKLYN étterem tágas és magas belmagasságú, egybefüggő terével tökéletes helyszíne lehet vacsorával egybekötött rendezvényeknek, bemutatóknak vagy fogadásoknak. Szeparálható vagy a félemelettel egybenyitható helyiség. Kiváló konyhája egyedi menük elkészítésében is partner.

Ültetett fogadás: 90 fő
Állófogadás: 170 Fő
Széksoros: 130 fő
Alapterület: 108 nm
Félemelet
Stílusos bárpult és egyedi elhelyezkedés jellemzi a félemeleti helyszínünket. Elsősorban születésnapok, céges rendezvények helyszínéül ajánljuk. A földszinti résztől teljesen elkülöníthető helyiségről beszélünk, ahol nem mellesleg a DJ pult is megtalálható.

Ültetett fogadás: 20 fő
Állófogadás: 40 fő
Alapterület: 40 nm
Első emelet
Egy különleges hangulatú, teljesen elszeparálható, különálló rendezvényterem, amely tökéletes helyszínéül szolgál például nagyobb születésnapok, vacsorák számára. Méretéből adódóan azonban vállalati rendezvények – céges vacsorák, sajtótájékoztatók, konferenciák - kifogástalan helyszíne is. A terem saját bárpulttal és külön mosdóval rendelkezik!

Ültetett fogadás: 40 fő
Állófogadás: 70 fő
Széksoros ültetés: 60 fő
Alapterület: 80 nm
Szolgáltatások
Mapping Show
Egyedi visual mapping show az épület falára vetítve.
Krausz Gábor séf által készített ételek
Full szerviz
Beépített hangtechnika
Kérj ajánlatot!
Galéria
Hello Brklyn, hello Füred!

Hello Brklyn, hello Füred!

Végre valóra válthatjuk azt, amit már régóta terveztünk! Irány a Balaton és a nyári rezidencia BRKLYN módra! Idén nyáron szedjük a sátorfánkat, elhagyjuk...

Az idény utolsó Retro 2000-esek partyja a Brklynban!

Az idény utolsó Retro 2000-esek partyja a Brklynban!

Mielőtt nyári szünet gyanánt elhagynánk Budapestet, hogy a nyári hónapokra leruccanjunk Balatonfüredre, még egy utolsó, tavaszzáró Retro bulit muszáj rendeznünk...

PROVOCATEUR este a BRKLYNban!

PROVOCATEUR este a BRKLYNban!

A BRKLYN mindig más és más estékkel, bulikkal készül nektek! Most is valami extrával jövünk 25-én, még pedig a hölgyeké lesz a főszerep!

Közkívánatra – újra House Classic a BRKLYNban!

Közkívánatra – újra House Classic a BRKLYNban!

Ugye senkinek sem kell bemutatni azokat a house és dance himnuszokat, amikre 10 éve megőrültünk? Hát persze, hogy nem! Akkor toljuk meg április végét egy belevaló...

Király Viktor akusztikus koncert a BRKLYNban

Király Viktor akusztikus koncert a BRKLYNban

Az idei év eddigi legjobban várt fellépőjével várunk Titeket április 20-án a BRKLYNban! Király Viktor akusztik – ne hagyjátok ki!

Retro NYUSZI a BRKLYNban

Retro NYUSZI a BRKLYNban

A 2000-es évek bulijainak elképesztő sikerére való tekintettel ismét elhozzunk Nektek a hétvégén a jól bevált hangulatot, csak most egy fergeteges Húsvéti Bulival keretében!

Ajánlatkérés
„Ha tetszett amit láttál, kérd ajánlatunkat, vagy tekintsd meg letölthető kiajánlónkat, amiben megnézheted minta menüinket és italcsomagjainkat!”
Brklyn
1075 Budapest Kazinczy utca 48.
Asztalfoglalás
Tel.: +36 30 945 80 58
Adatkezelési Tájékoztató
Üzemeltető: Mokoloko Kft
Üzletvezetők: Koller Gábor, Czene Gergő

Website building, webdesign, Search Endine optimization: Expedient

BRKLYN - HELLO BRKLYN x HELLO FRIEND