Asztalfoglalás
hu

Every Friday Rock The Friday @ BRKLYN

Every Friday Rock The Friday @ BRKLYN

Január 15-én útjára indul a Rock The Friday! Hogy ez mit is jelent egész pontosan? Azt, hogy végre minden pénteken elképesztő buli vár ránk a BRKLYN-ban, ahol DR BRS és barátai szórakoztatnak hajnalig!

 

BRKLYN - Rock The Friday Grand Opening

 

A Kazinczy utcában a Rock the City és a BRKLYN közös bulisorozata hétről-hétre minden pénteken visszatér DR BRS vezetésével! A jól ismert csapat, a BRKLYN oszlopos tagjai pörgetik a tőlük megszokott legnagyobb party himnuszokat és az igazi klasszikusokat, na meg persze 2016 legújabb zenéit! Egy biztos: a legkeményebb keménymag olyan ritmusokat hoz el minden pénteken, amikre garantáltan reggelig nyomjuk majd!

 

 

 

New York-i házibuli hangulat Budapest belvárosában


Hogy miben különbözik a Rock The Friday a többi party sorozattól? Abban, hogy BRKLYN polgárai, a legjobb társaság szórakozik nálunk minden héten! Jól ismert arcok, és igazi házibuli hangulat teszik különlegessé az eseményt!
Aki járt már nálunk, az pontosan tudja, aki pedig most jön először, az most megtudja: egy BRKLYN buli reggelig tart!

Ha már közénk tartozol, akkor automatikusan itt a helyed, ha pedig még nem, gyere és ismerkedj a kis Amerikával a belváros szívében, a Kazinczy utca 48-ban!

Január 15. Rock The Friday @BRKLYN - találkozzunk minden pénteken!

Fussunk neki együtt ennek a nem mindennapi kalandnak! A Rock The Friday hosszútávra szól, így jó előre minden péntek estédet betáblázzuk! Ugye velünk tartasz? 

Házigazda:
DR BRS

Zene:
Sammie Beats / Marchello