Asztalfoglalás
hu

Rock The Friday & Sugarbird Fashion Circus Afterparty

Rock The Friday & Sugarbird Fashion Circus Afterparty

Májusban is vár a BRKLYN-ban a Rock The Friday! Az első hétvégén különleges vendégeink lesznek: a Sugarbird csapat ugyanis nálunk tartja a hivatalos after party-t a Sugarbird Fashion Circus divatbemutató után!

 

Rock The Friday & Sugarbird Fashion Circus Afterparty

 

A Rock The Friday és a BRKLYN csapata májusban sem dől hátra és egyből egy hatalmas menettel indítja az első, igazi májusi hétvégét! A RTF vendége ezúttal a Sugarbird csapat lesz, akik a Bálnában rendezett Sugarbird Fashion Circus divatbemutató után nálunk tartják a hivatalos afterparty-t!

 

Fashion Show after party a BRKLYN-ban!

Egy biztos: a gyönyörű ruhákból és modellekből nem lesz hiány, de ami még ennél is fontosabb: ismét összejön a belvárosi különítmény, a Kazinczy utcai keménymag és nem hazudtolja meg magát ugyanis: Every Friday – Rock The Friday! A zene- és hangulatfelelősök sem maradnak el természetesen! Az estét az NR Duo nagyszerű élőzenéjével indítjuk, utána pedig a BRKLYN szószólója, DR BRS veszi át a mikrofont és egyben a DJ pultot!

 

A BRKLYN-ban most óriási meglepetés vár!

Az este folyamán egy nagy meglepetéssel is készülünk, de egyelőre csak annyit árulnánk el: nem fogtok ráismerni a BRKLYN-ra (természetesen a szó legpozitívabb értelmében!!!). Gyertek és húzzuk meg hajnalig, köszöntsük a májust és valami újnak, valami még jobbnak a kezdetét!

 

BRKLYN