Asztalfoglalás
hu

Studio 54 Budapesten - Nicky Siano a BRKLYN lemezjátszói mögött

Studio 54 Budapesten - Nicky Siano a BRKLYN lemezjátszói mögött

Studio 54? Nicky Siano? Olyan nevek, amelyek hallatán minden magára valamit adó partyarc felkapja a fejét! Szerettünk volna valami nagyot durrantani az év végére, szerettünk volna valami igazi meglepetést Nektek! Úgyhogy arra gondoltunk, idén mi szervezzük a legnagyobb Karácsonyi bulit a városban!

Nem értük be kevesebbel, ötleteltünk és egyeztettünk, s végül meghívtuk a BRKLYN falai közé a legendás Studio54 egyetlen, még a mai napig aktív rezidens DJ-jét, Nicky Sianot! Nicky a 70-es években tagja volt a valaha létező leghíresebb klub rezidens csapatának, azóta is Disco Soul mestereként emlegetik, hiszen számos keverési technikát és beat-et ő használt először a világon.

A Studio 54 legenda. Michael Jackson, Cher, Woody Allen, Mick Jagger vagy Calvin Klein – ami közös bennük, hogy mindannyian megfordultak a valaha volt legnevesebb szórakozóhely diszkógömbjei között. A Studio 54 a diszkókorszak legmenőbb helye volt, egyfajta Woodstock, csak falak közé zárva. 1977-ben kezdett dübörögni Manhattanben az 54. utca 254. száma alatt és 1980. február 4-ig üzemelt eredeti állapotában, Steve Rubell vezetésével.

Karaácsony első napján tehát nem kisebb név, mind Nicky Siano lesz a vendégünk, aki bár 1955-ben született New Yorkban, még ma is aktívan mozog a zeneiparban, idén Karácsonykor pedig visszarepít minket az időben és megeleveníti a valaha volt Studio 54 hangulatot Budapest belvárosában!

December 25-én tehát visszautazunk az időben és bulizunk egy akkorát, amekkorát még nem látott a város!