Asztalfoglalás
hu

A szilveszter, amire emlékezni fogsz!

A szilveszter, amire emlékezni fogsz!

Élő fellépők, rezidens DJ-k, vacsora, remek italok, hajnalig tartó menetelés! A BRKLYN szilveszteri bulijára sokáig emlékezni fogsz! Ugye Te is velünk ünnepled az újévet? 

 

Hello 2016! – szilveszteri buli a BRKLYN-ban!

 

Biztosan ti is emlékeztek még az első nagy szerelemre, az első napra a suliban, az első közös házibulira, az első képszakadásra és hazateleportálásra (... már aki..)! Garantáljuk, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a BRKLYN első szilveszteri bulija is olyan élmény legyen, amelyet még évek múltán is emlegetni fogtok! Köszöntsétek velünk a 2016-os évet a belváros legújabb bár-szórakozóhelyén!

 

 

Hogy mi vár rátok ezen az estén? Legnépszerűbb élő fellépőink (MYRA Monoka & NR Duo), valamint rezidens DJ-ink (Candyman da Marquis, Pure MR G, Rony Breaker) szórakoztatnak Titeket egész éjjel a Kazinczy utca 48-ban! 

 

BRKLYN Budapesten! Mintha egy igazi New York-i házibuliba csöppennél!

 

Budapest bulinegyedének legújabb és legkülönlegesebb szórakozóhelye a Kazinczy utcában hamisítatlan hangulattal vár! A zenei stílusok fellegvárában mindenki megtalálja a számításait, hiszen az ezredforduló legnagyobb himnuszaitól kezdve napjaink legjobb rnb ritmusaiig minden felcsendül! Hiphop, vagy deep house? A BRKLYN-ban mindent megtalálsz, és garantáltan imádni fogod!

 

Szilveszteri ültetett vacsora!

 

 

Kóstoljátok meg BRKLYN autentikus ízeit és street food ételeit! Szilveszter alkalmából ültetett vacsorával is készülünk, de ha csak bulizni szeretnétek, természetesen sétálójegy vásárlására is lehetőségetek lesz!

 

További részletekkel és a jegyárakkal hamarosan jövünk, addig is kövessétek az esemény Facebook oldalát, hogy semmiről ne maradjatok le!

 

Ha a vacsorán is szeretnétek részt venni, ne felejtsetek el asztalt foglalni!