Asztalfoglalás
hu

Legendás Black and White Ball a BRKLYN bárban - Egy felejthetetlen Szilveszter éjszaka

Legendás Black and White Ball a BRKLYN bárban - Egy felejthetetlen Szilveszter éjszaka

Truman Capote legendás ameriaki iró, forgatókönyvíró és színész 1966-ban megrendezte a New York-i Plaza Hotel báltermében a hírhedt Black and White Ball-t, amit az évszázad bulijaként emlegettek. A vendégek fekete és fehér ruhát viseltek, masszkal takarták el arcukat, amelyeket csak éjfélkor vehettek le - felcsigázva ezzel az egyedül érkező hölgyek és urak kíváncsiságát!

Korábban senki, még csak elképzelni sem tudta volna, hogy valaha egy vendéglistán szerepel, majd egy teremben ünnepel együtt Marianne Moore és Frank Sinatra, Gloria Vanderbilt és Lionel Trilling vagy az olasz hercegnő Luciana Pignatelli és a dokumentumfilmes Albert Maysles. És aznap, Truman Capote szervezésében mindez mégis lehetségessé vált és megtörtént!

Az 1900-as évek hírhedt partija idén Budapesten, a BRKLYN falai között éled újjá! Várunk mindenkit, aki nyitott egy kis titokzatosságra és részt venne az év utolsó és a jövő év első és megismételhetetlen partyján!

A dress code adott: fekete és fehér, a maszkokat pedig senki ne feledje otthon!

A Szilveszter éjszakai bulit egy ünnepi vacsora előzi meg a The Market jóvoltából, ahol fellép MYRA Monoka és az NR DUO is.

 

BUÉK Budapest! BUÉK BRKLYN!