Asztalfoglalás
hu

Születésnapi buli helyszín Budapesten

 

Tartsd a születésnapod a BRKLYN-ban – Budapesten

Születésnapi buli helyszín Neked! Van egy hatalmas buli évről-évre, ami csak rólad szól, ez pedig nem más mint a születésnapod! Ahogy haladsz előre az életben, folyamatosan újabb és újabb impulzusok és élmények hatására változnak igényeid. Ez a születésnapi bulid esetében is pontosan így van. Míg régebben még megelégedtél azzal, hogy egy szokványos helyen, olykor ismeretlenekkel körbevéve ünnepeld születésed napját, úgy mára már lehet, hogy ennek éppen az ellenkezőjét akarod, sőt!

Tudsz annál jobbat, mint amikor a számodra legkedvesebb emberek vesznek körül egy olyan helyszínen, ahol az ottdolgozók csak a te kívánságaidat lesik? Egy olyan helyen, amit imád a város és hétről-hétre a legnagyobb és legváltozatosabb bulikat szervezi!?

 

Születésnapi bulihelyszín

 

A születésnapi bulihelyszín kiválasztása tehát az egyik első és legfontosabb lépés a születésnapi buli megszervezésekor! A BRKLYN kialakításából adódóan meglepetés születésnapok lebonyolítására is kiválóan alkalmas! E mellett minden különleges kérésnek igyekszünk eleget tenni, legyen szó külön zenészről, DJ-ről, táncosokról vagy bármiről, ami eszetekbe jut és épp csak egy picit elrugaszkodott! Ezután reméljük, hogy magától érthető, hogy a születésnapi tortával is nagyon szívesen segítünk, sőt, ha egy cake-2-face-re készülnétek, akkor a fotósunkat is odarendeljük arra az időre! 

“Cake-2-face” – lopózz a szülinapos mögé, kezedben a tortájával és egy gyengéd, törődő mozdulattal helyezd az arcába, így üdvözölve következő életévében! 

 

Születésnapi buli helyszín Budapest

Legyen szó egy kis baráti társaságról vagy egy széles körű, sok meghívottal rendelkező születésnapi party-ról, mi mindenben melletted vagyunk! Előbbi esetén ünnepelhetsz akár a buli kellős közepén, ha pedig sokan vagytok és egy kis „magányra” vágynátok akkor akár egy teljes szintet is a rendelkezésetekre bocsátunk!

Gyere és tedd a lehető legkülönlegesebbé a születésnapodat! Ajánlatkéréssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal!