Asztalfoglalás
hu

TAVASZ A BRKLYNBAN

TAVASZ A BRKLYNBAN

Hivatalosan is itt a tavasz és érezhetjük is a jó idő jókedvű és felüdítő hatásait! Végre újra kezdetét veszi az utcai pezsgés éjjel és nappal is. Mi a BRKLYNban már ezerrel tavaszolunk!

Ugye Te is beleuntál a sötét, szürke, téli hétköznapokba és érzed, hogy menni kéne erre-arra? Ezzel mi is épp így vagyunk! Ugyhogy munka után ne az otthont célozzátok meg, hanem lazuljatok a BRKLYNban velünk, szürcsöljetek el egy koktélt vagy néhány fröccsöt, és hagyjátok a stresszt messze magatok mögött!

A nap is később megy le, így Nekünk is jár az estébe nyúló vacsorák ideje! Hívjátok össze a haverokat és kezdődhet újra az a pezsgés, amit ősszel magunk mögött hagytunk.

Ahogy jeleztük, mi is érezzük a tavaszi felmelegedést, így örömmel jelentjük be, hogy a teraszunk is újra kinyitja kapuit nemsokára, amivel teljes lesz a közkedvelt BRKYLN megszokott hangulata! A terasz mellett a zene sem maradhat el, így minden csütörtökön bár hangulatot teremtünk Nektek egy bár DJ társaságában. Akár már csütörtökön lehet hangolódni a hétvégére BRKLYN módra.

Kezdjétek a haverokkal a tavaszi pezsgést nálunk! Várunk csütörtöktől szombatig már délutántól a BRKLYNban!

BRKLYN, ahol barátokra lelsz!