Asztalfoglal√°s
hu

Venue Budapest

 

A BRKLYN h√°rom emeletes, k√ľl√∂nleges eloszt√°s√ļ √©p√ľlete rendk√≠v√ľl sokoldal√ļ rendezv√©nyhelysz√≠nn√© teszi a sz√≥rakoz√≥helyet. Legyen az sz√ľlet√©snapi buli, diplomaoszt√≥, le√°nyb√ļcs√ļ, vagy egy√©b priv√°t rendezv√©ny. Term√©szetesen a helysz√≠n alkalmas k√ľl√∂nf√©le √ľzleti rendezv√©nyek lebonyol√≠t√°s√°ra is, legyen sz√≥ konferenci√°r√≥l, c√©ges vacsor√°r√≥l, sajt√≥t√°j√©koztat√≥r√≥l vagy egy√©b v√°llalati rendezv√©nyrŇĎl. 

A rendezv√©nyek sor√°n a BRKLYN ig√©ny szerint egyedi mapping show-t k√©sz√≠t az √ľgyf√©l sz√°m√°ra, mely aznap este vet√≠t√©sre ker√ľl a BRKLYN utca fel√∂li falain, ezzel is egyediv√© var√°zsolva rendezv√©ny√©t!

1. emeleti rendezv√©nyterem 


Egy k√ľl√∂nleges hangulat√ļ, teljesen elszepar√°lhat√≥, k√ľl√∂n√°ll√≥ rendezv√©nyterem, amely t√∂k√©letes helysz√≠n√©√ľl szolg√°l p√©ld√°ul nagyobb sz√ľlet√©snapok, vacsor√°k sz√°m√°ra. M√©ret√©bŇĎl ad√≥d√≥an azonban v√°llalati rendezv√©nyek – c√©ges vacsor√°k, sajt√≥t√°j√©koztat√≥k, konferenci√°k - kifog√°stalan helysz√≠ne is. A terem saj√°t b√°rpulttal √©s k√ľl√∂n mosd√≥val rendelkezik!


√úlŇĎhely: 40 fŇĎ
√Āll√≥hely: 70 fŇĎ

F√©lemeleti rendezv√©nyhelysz√≠n 


St√≠lusos b√°rpult √©s egyedi elhelyezked√©s jellemzi a f√©lemeleti helysz√≠n√ľnket. ElsŇĎsorban sz√ľlet√©snapok, c√©ges rendezv√©nyek helysz√≠n√©√ľl aj√°nljuk. A f√∂ldszinti √©s az emeleti r√©sz√ľnket √∂sszek√∂tŇĎ ter√ľlet, ahol nem mellesleg a DJ pult is megtal√°lhat√≥! 


√úlŇĎhely: 20 fŇĎ
√Āll√≥hely: 60 fŇĎ

Elk√ľl√≠ntett f√©lemeleti helysz√≠n


Egy kisebb eltolt szinten elhelyezkedŇĎ r√©szleg, ahol k√∂zvetlen r√°l√°t√°s t√°rul a DJ pultra. Aj√°nljuk kisebb sz√ľlet√©snapok, √∂sszej√∂vetelek helysz√≠n√©√ľl. 


√úlŇĎhely: 15 fŇĎ

Földszint és terasz


Ez a fŇĎk√©nt √° la carte vend√©geink kiszolg√°l√°s√°ra fenntartott r√©sz, az √©p√ľlet k√∂z√©ppontja. A k√©t nagy b√°rpulttal √©s k√ľl√∂n doh√°nyz√≥r√©sszel rendelkezŇĎ helysz√≠n k√ľl√∂n VIP szekci√≥ra bonthat√≥. LegfŇĎk√©ppen √°ll√≥ √©s √ľltetett fogad√°sok helysz√≠n√©√ľl aj√°nljuk. 


√úlŇĎhely: 70 fŇĎ
√Āll√≥hely: 150 FŇĎ
Kanap√©k: 35-40 fŇĎ

Mapping show:


A fent említett egyedi visual mapping show az alábbi módon néz ki: