Asztalfoglalás
hu

Venue Budapest

 

A BRKLYN három emeletes, különleges elosztású épülete rendkívül sokoldalú rendezvényhelyszínné teszi a szórakozóhelyet. Legyen az születésnapi buli, diplomaosztó, leánybúcsú, vagy egyéb privát rendezvény. Természetesen a helyszín alkalmas különféle üzleti rendezvények lebonyolítására is, legyen szó konferenciáról, céges vacsoráról, sajtótájékoztatóról vagy egyéb vállalati rendezvényről. 

A rendezvények során a BRKLYN igény szerint egyedi mapping show-t készít az ügyfél számára, mely aznap este vetítésre kerül a BRKLYN utca felöli falain, ezzel is egyedivé varázsolva rendezvényét!

1. emeleti rendezvényterem 


Egy különleges hangulatú, teljesen elszeparálható, különálló rendezvényterem, amely tökéletes helyszínéül szolgál például nagyobb születésnapok, vacsorák számára. Méretéből adódóan azonban vállalati rendezvények – céges vacsorák, sajtótájékoztatók, konferenciák - kifogástalan helyszíne is. A terem saját bárpulttal és külön mosdóval rendelkezik!


Ülőhely: 40 fő
Állóhely: 70 fő

Félemeleti rendezvényhelyszín 


Stílusos bárpult és egyedi elhelyezkedés jellemzi a félemeleti helyszínünket. Elsősorban születésnapok, céges rendezvények helyszínéül ajánljuk. A földszinti és az emeleti részünket összekötő terület, ahol nem mellesleg a DJ pult is megtalálható! 


Ülőhely: 20 fő
Állóhely: 60 fő

Elkülíntett félemeleti helyszín


Egy kisebb eltolt szinten elhelyezkedő részleg, ahol közvetlen rálátás tárul a DJ pultra. Ajánljuk kisebb születésnapok, összejövetelek helyszínéül. 


Ülőhely: 15 fő

Földszint és terasz


Ez a főként á la carte vendégeink kiszolgálására fenntartott rész, az épület középpontja. A két nagy bárpulttal és külön dohányzórésszel rendelkező helyszín külön VIP szekcióra bontható. Legfőképpen álló és ültetett fogadások helyszínéül ajánljuk. 


Ülőhely: 70 fő
Állóhely: 150 Fő
Kanapék: 35-40 fő

Mapping show:


A fent említett egyedi visual mapping show az alábbi módon néz ki: